Saturday, September 17, 2011

si KECIK MOLEK~~nadhilah omar zaki


kali ni aku nak cerita tentang myBFF aku
dia ni cantik,kecik je org dia...cun giler
(ok nad!aku puji ikhlas yer)
nama dia :
NADHILAH OMAR ZAKI

kami kenal masa form 4 dlm kelas 4 sains 1
macam mn blh rapat??..mungkin aku ni byk ckp kot 
dan dia pun lebih kurang la..
ada jer idea nk cite..itu la ini la...

kami ni ada persamaan..
iaitu masing2 giler camera
mmg suka benor nak tgkp gmbr

tapi aku ni xde lah se HOT dia
jom lah follow blog dia



ini la orgnya...cik nad


time sekolah dulu kala

sekolah lagi..pelajar pintar!

rempit di hari raya

yeah aku ngaku aku gemok...haha

hot vs ayu

geng kami..ena,nad,mai,naz


ok lah...bye.
to nad : terima kasih kat aku yer....kah..kahhhh







3 comments:

  1. mai lawak sgt muka time skul 2..xtahan aku tgk..pape pn memg rindu sgt..

    ReplyDelete