Friday, February 4, 2011

keINGINan semata-mata


Dh lama rasanya aku x update blog ni..
mesti korang pun rindu kat aku sbb xbersawang dlm dashboard korang
mlm ni tiba2 hati aku terdetik nk update
mgkn sebab rindu kat korang kot2..kihh..kihh..

kali ni aku nk cite pasal NAFSU
ahh..sudah,korang pikir apa tu...bukan #$@$#$%^
apa maksud nafsu yg aku maksudkan tu adalah..
ha pe lagi nafsu tu beli mcm2 brg la..
itu la...ini la....sana la....sini la...
aduyaiii....salah siap??


antara brg yg aku terlalu idamkan la..
adalah...
jeng..jeng.....

teringin nk pakai..tp kn cool dulu

yg ni pun boleh aje..


yg ni jgk...nk2...

skrg dh suka pakai kemeja..hehe

best x apa yg aku idamkan...
klu korang murah hati kasi la hadiah..
aku sudi menerimanya..




p/s:   klu ikut kan hati byk lagi benda yg aku nk tapi MEMBAZIR AMALAN SYAITAN...
hehehe...














































2 comments:

  1. alaaa...beli jaa laaa...jam yg kedua tuh aku suka

    ReplyDelete
  2. ha jom la kongsi ng aku...jam tu beli 2 rm100

    ReplyDelete